Torta sa lino ladom

Sastojci BISKVIT 6 jaja 8 žlica šećera 1 dcl vode 1 dcl ulja 6 žlica brašna 3 žlice kakao 1 prašak za pecivo KREMA 3 pudinga od vanilije 1 žlica gustina 1 l i 2 dl mlijeka 10 žlica šećera 20 dag maragarina i još 2 žlice bijele lino lade 2 žlice tamne lino lade ( eurokrem,nutela ili sl.) Priprema 1. Umutiti žumanjke i šećer, dodati tekuće sastojke dobro umutiti, Pa tek onda dodati brašno pomješano s praškom i kakao.Na kraju dodati snijeg od bjelanjaka.Peći u okruglom limu br.28. Pečen i ohlađen biskvit prerezati na dva djela, te natopiti dobro čoko.mlijekom, ili voćnim sokom po želji. 2.Za kremu skuhati pudinge na uobičajen način.U ohlađeno dodati margarin.Kremu podjeliti na dva djela, u jedan dio dodati bijelu a u drugi tamnu lino ladu. 3.Premazati prvi biskvit svijetlom kremom, poklopiti drugim djelom biskvita pa tamna krema. 4.Dobro ohladiti, kreme su dosta čvrste pa se lijepo reže. 5.Uživati :)))))

Коментари