Njoki od palente sa vrhnjem i parmezanom

Sastojci INSTANT PURE(JA SAM RADILA ODOKATIVNO PA VAM POSTUPAK ZA NJU NEĆU PISATI) OD KUKURUZNE KRUPICE NE PRESITNE 350g kukuruzne krupice 1l i 250 ml vode 1 žlica soli ZA PRELJEV I POSIP 1 kiselo vrhnje 100g maslaca 1 vrećica parmezana Priprema 1. Odmah da naglasim ja sam ovo radila sa instant purom 2. Puru standardno skuhajte u slanoj vodi Image 3. Odmah dok je vruća pura oblikujte njoke žlicama tako da ih svaki put umočite u vruću vodu. Ako bi vam teško išlo žlicom možete i rukama ali ih svaki put morate umočit u toplu vodu(RUKE) Image 4. Tepsiju dobro namažite maslacem i slažite njoke jednog do drugog Image 5. Po njima još malo natrgajte maslaca Image 6. Prelijte vrhnjem i obilato pospite parmezanom Image 7. Pecite na 200 stupnjeva 30 minuta dok ne porumene Image 8. Ako radite sa kukuruznom krupicom,pustite vodu da proključa i lagano usipajte krupicu i mješajte i kuhajte na laganoj vatri 45 minuta 9. evo je još Image 10. Danas sam ih servirala uz gulaš

Коментари