Čoko-moko torta (brza, laka, ukusna, jeftina)

Sastojci Potrebno je: 1 pakovanje gotovih čoko kora 450 ml čokoladnog mleka Fil I: 300 g mlevene plazme 700 g kisele pavlake 200 g šećera u prahu Fil II: 500 g šlag krema 550 ml kisele vode Dekoracija: 100 g crne čokolade Priprema Fil I: u dublju posudu sipajte mlevenu plazmu, šećer u prahu i kiselu pavlaku, sve sastojke dobro sjedinite da budu kremasti. Fil II: u dublju veću posudu umutite 500g šlag krema sa 550ml kisele vode da bude baš čvrsto. Fil I podelite na dva dela za prvu i drugu koricu, a Fil II podelite na tri dela za prvu, drugu koricu i treći deo fila za treću koricu odnosno glazuru. Postavite na poslužavniku prvu koru i izbockajte je čačkalicom, a onda natopite sa 150 ml čokoladnog mleka, nakon toga filujete prvo fil I (plazma fil) pa fil II (šlag fil). Stavite drugu koru i ponovite sve izbockajte, natopite, fil 1 pa fil 2. Na trećoj kori stavite samo šlag za glazuru.

Коментари