Sastojci
Potrebno je:
1 pakovanje gotovih čoko kora
450 ml čokoladnog mleka
Fil I:
300 g mlevene plazme
700 g kisele pavlake
200 g šećera u prahu
Fil II:
500 g šlag krema
550 ml kisele vode
Dekoracija:
100 g crne čokolade
Priprema
Fil I: u dublju posudu sipajte mlevenu plazmu, šećer u prahu i kiselu pavlaku, sve sastojke dobro sjedinite da budu kremasti. Fil II: u dublju veću posudu umutite 500g šlag krema sa 550ml kisele vode da bude baš čvrsto. Fil I podelite na dva dela za prvu i drugu koricu, a Fil II podelite na tri dela za prvu, drugu koricu i treći deo fila za treću koricu odnosno glazuru.
Postavite na poslužavniku prvu koru i izbockajte je čačkalicom, a onda natopite sa 150 ml čokoladnog mleka, nakon toga filujete prvo fil I (plazma fil) pa fil II (šlag fil). Stavite drugu koru i ponovite sve izbockajte, natopite, fil 1 pa fil 2.
Na trećoj kori stavite samo šlag za glazuru.
Коментари
Постави коментар